Siden indlæses...

Til forsiden af degratisspil.dk
   

Adventure -» Browser Baseret

Find her forskellige browser baseret spil under Adventure kategorien. Dette er spil du kan spille igennem spillets egen hjemmeside og alt foregår somregel igennem din browser som en normal hjemmeside. Dvs. ingen download af spil
31
3,6
 Stem
Konger & Kejsere

Konger & Kejsere

Konger og Kejsere er et gratis online webbaseret multiplayer adventure spil.
Du kan spille mod dine venner og fjender i denne spændende verden. Du kan forske, spionerer og lave trolddom.
Målet er at blive en magtfuld kejser eller konge..
28
4,2
 Stem
Spil gratis Koyotl

Spil gratis Koyotl

Så er tiden endelig kommet, hvor også de fantastiske indianer-omgivelser med magiske væsner, åndeshamaner og totemmer foreligger på dansk i vaskeægte og rigt detaljeret 3D-grafik.

Som Bjørn, Ravn eller Grævling får du til opgave at besejre Koyotl fra prærieulvenes folk, som har bragt den oprindelige harmoni i verden ud af balance ved at udnytte totemmernes kraft til egen fordel.

Bestå stammeprøven og blive .
    
18
4,6
 Stem
Upologus

Upologus

Upologus er et gratis browserspil i fantasy-omgivelser. Opdag en fantasifuld og detaljeret eventyrverden, som holder spændende udfordringer klar til dig.

Udslyng magi, alt hvad remmer og tøj kan holde - men kun med en ordentlig portion behændighed og fingerfærdighed vil de forskellige fortryllelser også lykkes for dig!

Opret en magisk figur i dette gratis online-spil og hold den ved lige, ledsag den gennem magiske skove og hjælp ham med at bestå de allermest forskellige opgaver m.
12
3,7
 Stem
World of Warcraft - Hordes.io

World of Warcraft - Hordes.io

Nu kan du spille et af tidernes største online spil gratis:

World of Warcraft kan nu spille gratis. Blizzard har lanceret en Play Starter Edition hvilket gør det muligt at spille World of Warcraft gratis online - indtil level 20. Dette fejres blandt andet ved en storslået kampagne med Chuck Norris i hovedrollen som etableret WoW figur, hvilket munder ud i den super sjove video som du kan se her til højre. Se videoen og tryk på den efterfølgende for at komme videre til siden hvor du kan re.